Medipharma · Veterinární lékárna

Informace o zpracování osobních údajů

Správce osobních ůdajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je MEDIPHARMA CZ s.r.o., IČ 280 99 401 se sídlem Pražská tř. 1230/18, 37004, České Budějovice. (dále jen: „správce“).

Koktaktní údaje správce jsou:

Pražská tř. 1230/18, 37004, České Budějovice, obchod@medipharma.cz, 775 205 70

Kategorie osobních údajů a účel zpracování

Správce zpracovává údaje, které od vás získal za účelem plnění objednávky, konkrétně:

  • fakturační kontakt včetně jména, e-mailu, adresy a telefonu,
  • doručovací kontakt včetně jména, adresy a telefonu,
  • seznam objednaných produktů včetně počtu kusů a ceny.

 

Správce zpracovává údaje registrovaných uživatelů za účelem usnadnění budoucích objednávek a správy předešlých objednávek, konkrétně:

  • e-mail,
  • seznam kontaktů včetně jména, adresy a telefonu.

Doba uchovávání údajů

Údaje potřebné k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi zákazníkem a správcem a uplatňování nároků z tohoto vztahu uchovává správce po dobu nezbytně nutnou (5 let od ukončení smluvního vztahu).

Údaje podléhající souhlasu se zpracováním (tj. zákaznický účet) bude správce uchovávat po dobu 3 let od posledního přihlášení.

Příjemci údajů

Příjemci osobních údajů jsou následující osoby nebo firmy:

  • Firma WeDeCom s.r.o., která zajišťuje provoz e-shopu, zastoupená jednatelem Jiřím Bláhou
  • Smluvní dopravce: PPL, Česká pošta, InTime, Zásilkovna, LAD.CZ
  • David Hnilička

Správce nepředá osobní údaje do země mimo EU nebo mezinárodní organizaci

Práva zákazníků

Z nařízení GDPR pro vás vyplývá právo

  • na přístup ke svým osobním údajům,
  • na opravu osobních údajů,
  • na vymazání osobních údajů,
  • na omezení zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování,
  • na přenositelnost údajů
  • odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce,
  • podat stížnost k příslušnému úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů) budete-li se domnívat, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

Správce přijal veškerá vhodná organizační a technická opatření, aby nemohlo dojít k neoprávněnému přístupu k osobním údajům, jejich změně či ztrátě a neoprávněnému zpracování, a to zejména

  • Zabezpečení webové aplikace proti běžným útokům.
  • Zabezpečení přihlášení do webové aplikace heslem a poučení administrátorů o používání silných hesel.
  • Provoz webových stránek na zabezpečeném protokolu HTTPS.
  • Omezení přístupu k osobním údajům jen pro pověřené osoby.
  • Nastavení vztahu mezi majitelem a provozovatelem e-shopu zpracovatelskou smlouvou.